Panasonic Lumix DMC-GH4

Panasonic Lumix DMC-GH4

 4K видеозаписите вече се простират отвъд телевизорите, като намират място в продукти за създаване на изображения, като например цифровият фотоапарат LUMIX GH4. Четири пъти разделителната способност по - голяма от на Full-HD предоставя превъзходно качество на изображението. Но това не е всичко – 4K предлага и вълнуващи възможности за редактиране.

Картина с отлично качество

Процесорът за изображения Venus Engine е нова разработка с четириядрен CPU и разрешава високоскоростно обработване на сигнали. Комбинацията от новия цифров MOS сензор на живо и машината Venus значително подобряват чувствителността (MaKC.IS025600), ефективността при градации, разделителната способности възпроизвеждането на цветовете за достигане на картина с още по-добро качество. Да, изображенията са съвсем естествено. Към това се стреми LUMIX.

 

Новият 16.05МР MOS сензор

Новият 16.05-мегапикселов цифров MOS сензор на живо предлага високо качество и отлична чувствителност при запис на изображения с краткото си време за реакция. Приблизително 50% по-бързото четене на информацията потиска ефекта от превъртане на затвора при използване на електронен затвор или при запис на видеоклипове. Ако се възползвате изцяло от MOS сензора на живо, динамичният обхват се разширява с максимум 25% в долния край на ISO. Освен това превъзходното намаляване на шума разрешава максимум 60 минути по-дълго експониране.

 

Създаване на видеоклипове с професионално качество

Новият DMC-GH4 еволюира, за да удовлетвори изискванията за професионално качество и стандарт с възможност за 4К(Кинематография 4К: 4096x2160/24 fps и QFHD 4К: 3840x2160 /до 30 fps) видеозапис при при MOV/MP4 или запис с ушрависока битова скорост при 200 Mbps (ALL-Intra) или 100 Mbps (IPB) без ограничение на времето за записване. В допълнение са включени разнообразни практични функции, необходими за професионален видеозапис.

 

Mобилност и Високоскоростен отговор

DMC-GH4 предлага отлична мобилност и високоскоростен отговор. Високо прецизната функция за автоматичен контраст вече интегрира технологията DFD (Дълбочина отразфокусиране) за достигане на автоматично фокусиране с ултрависока скорост от 0,07 секЛПоследователното снимане също е подобрено на 12 Ips(AFS). И двата монитора - отпред с 2 359К-точки LVF (Визьор на живо) и отзад с 1,036К-точки, използватOLED за минимизиране на изоставането във времето при подобрена разделителна способност.

 

Надеждна дълготрайност

Направена да бъде достатъчно здрава, за да издържи голямо използване, основната структура на DMC-GH4 е изградена от изцяло лети предна / задна рама от алуминиева сплав. Освен това се характеризира със устойчива на разливи / прах конструкция, благодарение на уплътняването на всички връзки, на скалата и бутона. Модулът на затвора също има нов дизайн, за да бъде по-дълготраен. Можете да го използвате за приблизително 200 000 натискания*.

 Това е камерата, която промени мирогледа върху сватбеното заснемане в световен мащаб, една от първите ни камери, с която започнахме да снимаме след като изоставихме класическите видео камери.