За нас

Ние сме малък екип от хора, които обичаме това, което правим и затова го правим с желание и любов. Професионалното видеозаснемане и фотозаснемане изисква квалификация, опит и творчество, отнема не малко време и дава продукт, който ще просъществува дълго време и ще се гледа от поколения (при правилното му съхраняване).

Всяка сватба е много емоционална, но нека анализираме рационално. Какво прави едно тържество успешно? Най-общо казано хората, атмосферата, сценарият, спомените. Колкото и да е весело празненството, трябва да бъде заснето от фотограф и видеооператор, който знае какво трябва да отрази за да се съхранят емоциите, а гледайки нашата сватбена фотосесия или видеото от специалния ден, да се връщаме отново в миналото. Целта ни е хората с които сме работили заедно да ни запомнят с добри дела и да оставим в техните спомени само положителни емоции. Това е изключително важно за нас. Стремим се да сме в крак със съвременната техника, затова и инвестираме не малко средства в нея. Базирани сме в София, но снимаме и в други градове на страната с най-голямо удоволствие.

 

Panasonic Lumix DMC-GH4


Panasonic Lumix DMC-GH4

 4K видеозаписите вече се простират отвъд телевизорите, като намират място в продукти за създаване на изображения, като например цифровият фотоапарат LUMIX GH4. Четири пъти разделителната способност по - голяма от на Full-HD предоставя превъзходно качество на изображението. Но това не е всичко – 4K предлага и вълнуващи възможности за редактиране.

Картина с отлично качество

Процесорът за изображения Venus Engine е нова разработка с четириядрен CPU и разрешава високоскоростно обработване на сигнали. Комбинацията от новия цифров MOS сензор на живо и машината Venus значително подобряват чувствителността (MaKC.IS025600), ефективността при градации, разделителната способности възпроизвеждането на цветовете за достигане на картина с още по-добро качество. Да, изображенията са съвсем естествено. Към това се стреми LUMIX.

 

Новият 16.05МР MOS сензор

Новият 16.05-мегапикселов цифров MOS сензор на живо предлага високо качество и отлична чувствителност при запис на изображения с краткото си време за реакция. Приблизително 50% по-бързото четене на информацията потиска ефекта от превъртане на затвора при използване на електронен затвор или при запис на видеоклипове. Ако се възползвате изцяло от MOS сензора на живо, динамичният обхват се разширява с максимум 25% в долния край на ISO. Освен това превъзходното намаляване на шума разрешава максимум 60 минути по-дълго експониране.

 

Създаване на видеоклипове с професионално качество

Новият DMC-GH4 еволюира, за да удовлетвори изискванията за професионално качество и стандарт с възможност за 4К(Кинематография 4К: 4096x2160/24 fps и QFHD 4К: 3840x2160 /до 30 fps) видеозапис при при MOV/MP4 или запис с ушрависока битова скорост при 200 Mbps (ALL-Intra) или 100 Mbps (IPB) без ограничение на времето за записване. В допълнение са включени разнообразни практични функции, необходими за професионален видеозапис.

 

Mобилност и Високоскоростен отговор

DMC-GH4 предлага отлична мобилност и високоскоростен отговор. Високо прецизната функция за автоматичен контраст вече интегрира технологията DFD (Дълбочина отразфокусиране) за достигане на автоматично фокусиране с ултрависока скорост от 0,07 секЛПоследователното снимане също е подобрено на 12 Ips(AFS). И двата монитора - отпред с 2 359К-точки LVF (Визьор на живо) и отзад с 1,036К-точки, използватOLED за минимизиране на изоставането във времето при подобрена разделителна способност.

 

Надеждна дълготрайност

Направена да бъде достатъчно здрава, за да издържи голямо използване, основната структура на DMC-GH4 е изградена от изцяло лети предна / задна рама от алуминиева сплав. Освен това се характеризира със устойчива на разливи / прах конструкция, благодарение на уплътняването на всички връзки, на скалата и бутона. Модулът на затвора също има нов дизайн, за да бъде по-дълготраен. Можете да го използвате за приблизително 200 000 натискания*.

 Това е камерата, която промени мирогледа върху сватбеното заснемане в световен мащаб, една от първите ни камери, с която започнахме да снимаме след като изоставихме класическите видео камери.

Panasonic Lumix DC-S1


Panasonic Lumix DC-S1

Една от камерите ни.

Sony a7 III Full-Frame Mirrorless kamera


Sony a7 III Full-Frame Mirrorless kamera

И с тази снимаме

Мнения на клиенти


Мнения на клиенти

Мнение от клиенти за Стиманивижън.