Новинки

Новинки

Снимките, направени в точния момент! В София няма вече мъгли, сняг няма. Пловдив си остава топъл град, но  сняг вали!

 Доказано е, че мъжете, които са женени, живеят по - дълго!

Мъжете НЕ искат да получат предложение за брак!

26 Февруари 2014г.

В последните години на пазара се наложи видеозаснемане с DSLR или SLT, което казано на обикновен език, означава с фото камера. Какви са предимствата и недостатъците с такова заснемане? Предимствата са използването на различни видове обективи, с които се постига дефокусирането на задния план или така нареченото акцентиране на обекта. Което в краен резултата означава, че филма придобива "кино" визия. Освен това  заснемането в 24 реални кадъра  допринася за приближаването до кинопродукциите. И не на последно място - качеството - въпреки че е с резолюция на видеокамера (1920x1080) - е невероятно! Недостатъка му е, че е по - трудоемко при заснемане, повече обективи, необходим екип, повече аксесоари се използват и доста други дребни и не толкова дребни добавки. Поради тази причина е по - скъпо за крайния потребител, но за сметка на това той получава по - хубаво качество и визия приближаваща се до кинофилм.

 3 Март 2015г.

С развиването на технологиите навлизаме в нова ера на видеопроизводството. На пазара се появиха телевизори с ултра висока резолюция - така наречената "4К" . Поради тази необходимост от повишаване на резолюцията, в която се снима, закупихме видеоустройство, което заснема 4К и вече можем да предложим на клиентите тази ултра висока резолюция.

 17 февруари 2017г. В Япония вече има 6К и 8К, телевизията излъчва и 4К. Ние сме... от другата страна на земното кълбо! С какво превозно средство ли се придвижва технологията към нас?